Cariera

 

              Începuturile si sfârșitul

Repartii masini de spalat

Pe principiul: daca nu ai un loc de munca, fa-ti unul (in Reparatii masini de spalat Bucucresti.)

(Aceasta poveste este o ficţiune )4-intrebari-legate-de-cariera-pentru-2010

Prin primăvara, unui amic i s-a stricat maşină de spalat. De aici este foarte previzibil ce a urmat. Si…(reparatii) Reparatii masini de spalat Bucucresti.

Ca  primul lucru pe care îl faci este sa cauţi pe internet simtomele sa vezi daca poţi sa o repari singur. Daca nu, apelezi la un service pentru masini de spalat. Exact asta a facut si el. A găsit pe internet un service din Bucuresti pentru masini de spălat automate si a sunat.

In câteva ore o echipa a venit direct la domiciliu, a făcut o constatare. După care a spus un diagnostic si un preţ.

Reparatii masini de spalat Bucucrest

Succesul ne defineste!

Mai exact era vorba despre schimbarea rulmenţilor. La programul de stoarcere maşina de spalat făcea un zgomot foarte puternic, aproape ca „de cola”. Preţul a fost unul destul de piperat, aproximativ 350 de lei. (A fost scump si nu a meritat)

Eu sunt genul de persoana care nu are in vocabular cuvintele: „nu pot” sau ” nu stiu”. Iar amicul meu tocmai pe asta s-a bazat când i-a venit ideea de a face impreună un service .(Nu las totul întâmplător)

Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov

O perioada am fost destul de reticent, nu este un domeniu care sa ma atraga.Dupa multe insistente din partea lui am zis: „ok, o facem!”

Am inceput sa studiez piata si mi-am dat seama ca este loc. Şi am avut o strategie de marketing bine pusa la punct te ridici destul de repede in acest domeniu.  (Am fost la fel ca un licean)

Am făcut site-ul, am luat legătura cu o persoana specializata in repararea maşinilor de spalat si am început treaba.

Clienţii au început sa sune într-un număr ce a depăşit aşteptarile noastre. Chiar a trebuit sa oprim promovarea pentru ca nu reuşeam sa preluam întregul flux de clientela.

Cu drag echipa, reparatiimasinidespalat!

Informatii despre masini de spalat si istoria lor puteti gasi pe Wikipedia si YouTube

 

Reparatii masini de spalat Bucucresti. Reparatii masini de spalat Bucucresti. Reparatii masini de spalat Bucucresti. Reparatii masini de spalat Bucucresti. 

 

Acasa

 

[:]