Contact

[:ro]Pentru programari si interventii, contact reparatii masini de spalat.

  • Contact reparatii masini de spalat: 0762 135 072 (Bucuresti si Ilfov)

 

Defectiuni: Masina de spalat nu elimina apa.

( Service masini de spalat Bucuresti si Ilfov )Daca sunteti in aceasta postura va rugam, pentru inceput, sa verificati daca atunci cand ati inceput programul de spalare. Ati selectat din greseala optiunile de Oprire a evacuarii apei sau de Oprire a clatirii rufelor. Daca niciuna din aceste optiuni nu a fost selectata, masina de spalat prezinta . Defectiune: una din componentele aferente sistemului de evacuare al apei este infundat sau defect. Verificati ca filtrul de scame sa nu fie infundat, curatati-l. Daca problema inca nu este rezolvata dupa curatarea acestui filtru, alte cauze ar putea proveni de la canalele de scurgere, de la tubul si sifonul prin care se face evacuarea apei. Deconectati masina de spalat de la sursa de energie electrica si contactati un service specializat in reparatiile masinilor de spalat..

Masina nu intra in centrifura.

( Service masini de spalat Bucuresti si Ilfov )Daca ati selectat si ati dat drumul unui program de spalare a rufelor dar, pe parcurs masina de spalat intampina dificultati si nu intra in procesul de centrifugare, opriti fortat masina, deconectati-o de la sursa de curent si verificati urmatoarele componente ale masinii: filtrul de scurgere si filtrul de scame – este posibil sa existe obiecte straine ce pot bloca functionarea corecta a masinii de spalat. Incercati sa scapati de apa aflata in masina de spalat, fie dumneavoastra, fie prin apelarea la un specialist. Daca reusiti sa scoateti rufele si sa eliminati apa, incercati un program de clatire si uscare, fara sa introduceti rufe in masina. Daca masina de spalat nu functioneaza atunci problema poate fi de la cureaua de transmisie sau o alta componenta.

Oprirea brusca a masinii de spalat.

Este o defectiune foarte des intalnita si trebuie verificate cateva lucruri esentiale inaintea contactarii unui service. Verificati daca exista caderi de tensiune electrica sau daca masina de spalat primeste apa suficienta. Verificati daca apa furnizata este incalzita sau daca in cuva exista prea multa spuma. Daca niciuna din aceste mici erori nu este detectata, va rugam contactati un specialist pentru a impiedica eventualele probleme ce pot aparea, precum: deteriorarea cuvei sau deteriorarea rezistentelor de incalzire.

Insuficienta sau surplusul de apa folosita.

Va recomandam sa verificati daca masina de spalat este conectata in mod corespunzator la sifonul chiuvetei – daca observati scurgeri de apa in aria chiuvetei, contactati un instalator pentru a evita eventualele inundari ale locuintei. Daca problema nu consta in aceasta conectare, masina de spalat, cel mai probabil prezinta defectiuni ale electrovalvei – contactati un specialist. Asteptati sa fie terminat programul de spalare curent, opriti masina de spalat si apelati la un service.

Defectiuni: Masina de spalat foloseste apa rece.

Aici in mod clar este vorba de rezistentele folosite de masina de spalat pentru incalzirea apei si, dupa schimbarea acestor componente, la fiecare program de spalare va recomandam folosirea unei solutii pentru a trata impuritatea apei si a proteja rezistentele de eventualele depuneri de calcar. Aceasta problema poate fi observata usor daca masina de spalat se opreste si nu executa programele de clatire si uscare a rufelor sau daca dupa programul de spalare, rufele nu sunt spalate in mod corespunzator.

Surplus de detergent in compartiment sau in cuva.

Atentie la tipul de detergent folosit si alegeti doar detergent destinat masinilor de spalat. Daca dupa un program de spalare, dupa ce rufele au trecut de etape precum stoarcere, clatire si uscare iar rufele prezinta urme de detergent sau daca in compartimentul de furnizare a detergentului inca exista o mica cantitate de lichid, repetati procesul de spalare a rufelor sau doar de uscare si stoarcere, si data viitoare fiti mai precauti in legatura cu tipul de detergent folosit si cu cantitatea furnizata masinii de spalat.

Defectiuni: Masina de spalat face prea mult zgomot.

Aceasta nu este chiar o defectiune ci tine mai mult de asezarea corecta a masinii de spalat . Si de cantitatea de rufe folosite la fiecare program . Este posibil ca zona pe care este asezata sa nu fie perfect orizontala. Si sa aiba denivelari sau poate ati introdus prea multe sau prea putine rufe.

Timpul folosit pentru programul de spalare este prea mare.

Verificati pentru inceput optiunile selectate la inceputul programului de spalare. Este posibil sa fi ales neintentionat alte comenzi si astfel programul de spalare este prelungit. Daca, insa, problema nu este datorata acestei mici erori umane, si daca aceasta problema se repeta, probabil o componenta este defecta si va recomandam sa contactati un service.

Aparitia unor avarii ( Este recomandat sa ne chemi „Service masini de spalat Bucuresti si Ilfov”).

Daca masina de spalat afiseaza o anumita avarie in timpul programului. La sfarsit sau la inceput si daca avaria este listata pe ecranul computer-ului. Verificati tipul erorii in manualul tehnic de utilizare al masinii de spalat. Daca eroare va este inca necunoscuta si daca este setat corespunzator fiecare program de spalare, contactati un specialist, este posibil ca o anumita componenta sa prezinte defectiuni iar masinile de spalat de ultima generatia va vor oferii detalii despre aceste defectiuni.

Daca masina dumneavoastra de spalat se incadreaza in una din aceste defectiuni si nu reusiti sa o remediati dumneavoastra . Daca problema cu care va confruntati este noua sau foarte rara. Va rugam apelati la un service specializat in reparatia masinilor de spalat .  Va recomandam sa evitati eventualele neplaceri si defectiuni majore ce pot aparea si se pot dezvolta de la micile probleme pe care masina de spalat le afiseaza . Si cautati un specialist care sa va indrume si sa va ofere detalii despre orice tip de problema.

Reparatii masini de spalat : Arctic, Ardo, Beko,  Bosch,  Candy,  Siemens,  Whirlpool,  Zanussi,  Samsung,  Electrolux,  Gorenje,  Haier,  Indesit,  Ariston.

Pentru reparatii masini de spalat puteti apela la numarul: 0762.135.072

Elemente ale masini de spalat

Maşinile dc spălat pot fi parţial sau complet automatizate. In cazul maşinilor de spălat cu bazin. In timpul spălării rufele sunt antrenate în mişcare continuă, curăţirea lor realizîndu-se prin producerea unor vîrtejuri ale apei de spălare.

Pentru 1,5—2,5 kg de rufe uscate este necesară o cantitate de cca. 40—60l de apă de spălare cu adaos de detergenţi.

In maşinile de spălat cu agitator mecanic, mişcarea apei. Si a rufelor se realizează cu ajutorul unor palete amestecatoare care se rotesc încet. In maşinile cu roată pentru valuri prin roata plană pentru valuri. Iar in maşinile cu duze prin distribuirea cu ajutorul unor ajustaje (duze) a emulsiei de apă. Si detergent, care se recirculă continuu.

In general maşinile de spălat cu bazin în care apa se încălzeşte, sunt prevăzute cu o pompă pentru emulsie. Si dispozitive automate de reglare a temperaturii şi a timpului de spălare. După atingerea temperaturii dorite se porneşte agitatorul mecanic sau roata pentru valuri. Realizîndu-se spălarea rufelor pînă cînd durata spălării se consumă. Consumul de energie electrica a unei masini de spalat este in jur la 1200 w/ora (Depinde de modelul masini)

Profesionistii in masini de spalat

La maşinile cu tambur un tambur perforat din oţel prevăzut în interior cu nervuri pentru antrenare. Se roteşte alternativ în ambele sensuri. In timpul spălării, rufele sunt ridicate şi lăsate să cada în bazinul maşinii, care este plin de emulsie. Pentru 5 kg de rufe uscate sunt necesari 25 l de apă de spălare.

In cazul maşinilor complet automatizate, operaţiile de prespălare, spălare prepriu-zisă, clătire şi centrifugare sunt controlate automat, fără intervenţia gospodinei.

Maşinile parţial automatizate execută aceleaşi operaţii, cu excepţia centrifugării, care se realizează separat într-o centrifugă. In aceste maşini, temperatura şi timpul de spălare sunt controlate automat. Dar apa trebuie introdusă manual cu furtunul şi scursă cu pompa de emulsie.

In atelierul nostru exista un mic spatiu de depozitare destinat pieselor pentru masini de spalat. Suntem complet echipati pentru a remedia si a inlocui totalitatea pieselor ce compun o masina de spalat.

Fie ca este vorba de cureaua de transmisie,. De un capac, de amortizoare, de balamale, curele, filtru de scame,. De fulii, de garnituri pentru hublou sau hubloul in sine, noi le detinem deja pe stoc.

Pregatirea noastra:

Dispunem de rulmenti, pompe de evacuare, rezistente, inchizatoare, zbat, termostate si sonde, condensatoare, carbuni, cruci tampuri sau electrovalve.

Pentru ” reparatii masini de spalat ” nu este orientat doar pe o anumita gama de masini de spalat. Noi oferim servicii si reparatii masini de spalat pentru toate tipurile si marcile de masini de spalat, precum: Arctic, Indesit, Samsung, Ariston, Zanussi, LG, Beko, Bosch, Hoover, Daewoo, Candy,Whirlpool, Siemens, Gorenje, Meister, Electrolux, Ignis, Iberna, Technolux, Ardo, Franke, Candy, Miele, Philco, Siltal, Smeg dar si alte marci mai putin cunoscute. In cazul in care detineti o masina de spalat cu o alta marca decat cele enumerate. Nu ezitati, contactati-ne si oferiti-ne detalii. Pentru tehnicienii nostri nu mai exista secrete, noi cunoastem totul despre masinile de spalat rufe. Si va garantam ca putem solutiona problemele rapid si eficient, in al nostru service de reparatii masini de spalat.

 

 

Organigrama:

Avem la dispozitie toata aparatura specifica reparatii masini de spalat. Incepand de la simplele scule de mana necesare unei desfaceri de panou, pana la piesele de schimb. Toate acestea pot conduce la o mai buna functionare a masinii de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit in reparatii masini de spalat. In organigrama „reparati masini de spalat” se regasesc numai electronisti eperimentati. Acestia sunt specialisti pe tipuri de probleme des intampinate si mai ales pe tipuri de masini de spalat.
Reparam orice model de masina de spalat pe toata raza orasului. Esti in sectorul 1, sau poate in sectorul 2, 3, 4, 5 sau 6? Nu are importanta, pentru noi  nu are secrete. Indiferent de zona, fie ca esti din Berceni, Militari, Colentina, Pantelimon, zona Aviatorilor. Din centrul orasului? Pentru noi este foarte usor de ajuns.

O scurta istorie a masini de spalat o puteti gasi aici

 

Despre reparatii masini de spalat:

Reparatii masini de spalat va asigura garantia faptului si a lucrului. Reparatii masini de spalat va garanteaza ca serviciile acordate sunt de buna calitate, noi cei de la „Reparatii masini de spalat” respectam clientul si marca masini dvs. de spalat. Folosind numai piese originale. Folosirea de catre noi „Reparatii masini de spalat” a pieselor originale, ne acorda o nota personala de service calitativ. Lucrul calitativ inseamna sa lucrezi numai cu experti in acest domeniu. Specialistii  nostril au o experienta de minimum 10 ani.

Increderea ne defineste in Reparatii masini de spalat

Procesele de reparare a masinilor de spalat cuprind mai multe etape. Noi, reparatii masini de spalat, am decis sa impartasim cu dumneavoastra. Cateva din metodele standard folosite pentru raparatia masinilor de spalat. Contactati-ne, ne vom deplasa la domiciliul dumneavoastra, in functie de program si de distanta pana la dumneavoastra.

Odata ajunsi in fata masinii de spalat. Vom incepe procesul de Inspectare a problemelor. Tehnicienii din al nostru service reparatii masini de spalat aflati la fata locului. Vor determina cauza problemelor, va vor oferi informatii complete si detaliate despre natura problemei. Si vor repara pe loc masina de spalat, in caz de defectiuni minore.

Altfel, daca problema nu poate fi rezolvata pe loc, masina de spalat va fi adusa. Lla service reparatii masini de spalat  unde echipa va incepe procesul de Diagnosticare a problemei. Folosind aparatura necesara, de gasire a cauzelor problemei si de reparare a componentelor defecte ale masinii de spalat.

Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. Contact reparatii masini de spalat. 

Deplasarea si constatarea sunt gratuite in Bucuresti si Ilfov, pentru orice masina de spalat pentru care realizam service. Avem repartizate echipe de interventie in toate sectoarele, astfel ca asiguram service pentru masini de spalat rufe sau vase in cel mai scurt timp posibil.

Daca componenta respectiva nu mai poate fi salvata, aceasta va fi inlocuita cu una noua. Daca in procesul de Diagnosticare vor fi depistate si alte probleme ale altor componente. Noi va vom contacta, va vom informa si, cu acordul dumneavoastra. Vom pune in aplicare procesul de Imbunatatire a masinii de spalat.

Contact la 0762135072

Program: Lu- Vin 07:00-18:00

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 1

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 2

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 3

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 4

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 5

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 6

Reparatii masini de spalat Ilfov

Contact reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat. Reparatii masini de spalat. Reparatii masini de spalat. Reparatii masini de spalat. Reparatii masini de spalat.

In cazul acestui tip de interventii de reparatii  de masini spalat, transparenta si buna comunicare intre specialisti si clienti trebuie sa fie elemente definitorii ale intregului proces. O lucrare de reparatii bine executata va aduce noi clienti pentru compania respectiva. Se stie ca in domeniul serviciilor conteaza foarte mult recomandarile pe care le fac clientii unor alti potentiali clienti.
Astfel, cei care executa reparatii masini spalat sunt interesati sa asigure o calitate ridicata a lucrarilor executate si sa isi asigure in acest mod o continuitate a activitatii printr-un flux ridicat de clienti. Aceste aspecte se regasesc in activitatea angajatilor nostri. Pentru ei, multumirea clientilor este cea mai mare rasplata pe care o pot primi in schimbul activitatii depuse. De aceea, poti apela oricand la specialistii pe care ti-i punem la dispozitie pticand ai nevoie.

   O companie ca a noastra are ca valoare principala increderea pe care o ofera clientilor care apeleaza la serviciile pe care le oferim. Fie ca acestea sunt de reparatii masini spalat, implica masini de spalat vase sau alte lucrari de depanare la produse similare, multumirea clientilor nostru este pe primul plan pentru noi, alaturi de calitatea ireprosabila a serviciului oferit.
Puteti avea incredere in expertii si tehnicienii pe care ii asiguram la domiciului nostru si in profesionalismul lor de inalta calitate. Respectul pentru cei cu care interactioneaza este pentru ei o valoare definitorie. Daca se intampla sa constatati o problema in functionarea masinii dumneavoastra de spalat. Nu ezistati sa ne contactati prin intermediul telefonului pentru a cere ajutor.
Pentru reparatii masini spalat putem executa numeroase operatiuni de depanare. Putem inlocui rulmentii defectii ai masinii de spalat pe care o aveti, condensatorul acesteia. A presostatului care este defect in unele cazuri, a modulului electronic si a afisajului sau a garnituriloe si rezistentei acesteia. Pentru toate oferim inclusiv garantie post-service deoarece credem cu tarie in calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.
Nu conteaza ce marca este masina de spalat pe care o aveti, noi putem face fata cu succes oricarei provocari, oricat de complexa ar fi ea. La noi nu exista taxe ascunse sau costuri suplimentare. Veti cunoaste inca de la inceput tot ceea ce trebuie sa platiti pentru aceste reparatii masini spalat. Noi lucram mereu la cele mai inalte standarde, astfel incat totul sa fie in beneficiul clientilor nostri. Colaborarea cu cei care ne aleg sa bazeaza pe incredere, calitate si seriozitate.

Contact la 0762135072

Program: Lu- Vin 07:00-18:00

 

 

 

 

 [:]