Despre masini de spalat

[:ro]Reparam masini de spalat: Arctic, Ardo, Beko,  Bosch,  Candy,  Siemens,  Whirlpool,  Zanussi,  Samsung,  Electrolux,  Gorenje,  Haier,  Indesit,  Ariston. Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov

 

Maşinile dc spălat pot fi parţial sau complet automatizate. In cazul maşinilor de spălat cu bazin, in timpul spălării rufele sunt antrenate în mişcare continuă, curăţirea lor realizîndu-se prin producerea unor vîrtejuri ale apei de spălare.

Pentru 1,5—2,5 kg de rufe uscate este necesară o cantitate de cca. 40—60l de apă de spălare cu adaos de detergenţi.

In maşinile de spălat cu agitator mecanic, mişcarea apei şi a rufelor se realizează cu ajutorul unor palete amestecatoare care se rotesc încet. In maşinile cu roată pentru valuri prin roata plană pentru valuri, iar in maşinile cu duze prin distribuirea cu ajutorul unor ajustaje (duze) a emulsiei de apă şi detergent, care se recirculă continuu.

In general maşinile de spălat cu bazin în care apa se încălzeşte, sunt prevăzute cu o pompă pentru emulsie şi dispozitive automate de reglare a temperaturii şi a timpului de spălare. După atingerea temperaturii dorite se porneşte agitatorul mecanic sau roata pentru valuri, realizîndu-se spălarea rufelor pînă cînd durata spălării se consumă.

La maşinile cu tambur un tambur perforat din oţel prevăzut în interior cu nervuri pentru antrenare se roteşte alternativ în ambele sensuri. In timpul spălării, rufele sunt ridicate şi lăsate să cada în bazinul maşinii, care este plin de emulsie. Pentru 5 kg de rufe uscate sunt necesari 25 l de apă de spălare.

In cazul maşinilor complet automatizate, operaţiile de prespălare, spălare prepriu-zisă, clătire şi centrifugare sunt controlate automat, fără intervenţia gospodinei.

Maşinile parţial automatizate execută aceleaşi operaţii, cu excepţia centrifugării, care se realizează separat într-o centrifugă. In aceste maşini, temperatura şi timpul de spălare sunt controlate automat, dar apa trebuie introdusă manual cu furtunul şi scursă cu pompa de emulsie.

Piese masini de spalatmasina de spalat nu functioneaza

 

 

Filtru deparazitare retea (Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov. )filtru deparazitare retea

 

 

Rulmentirulmenti masini de spalat

 

 

Amortizoareamortizoare masini de spalat

 

 

Balama hubloubalama-hublou-candy~12891070

 

 

Termostattermostat masini de spalat

 

Simeringsimering masini de spalat

 

 

Clapeta hublouPiese-masina-spalat-maner-hublou-maner-usa-40019865-Vestel

Filtru scameFiltru scame

 

 

Modul electronicmodul electronic

 

Perii coletoare – carbuniPerii coletoare - carbuni

 

HublouHublou

 

 

FulieFulie

 

PresostatPresostat

 

RezistentaRezistenta

 

ElectrovalvaElectrovalva

 

Garnitura hublouGarnitura hublou

 

 

InchizatoareInchizatoare

 

 

PompePompe

 

MotoareMotoare

 

 

 

 

 

 

Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov. Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov. Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov. Reparatii masini de spalat Bucuresti si Ilfov. 

 

zerowatt zanker universale smeg service-zanussi service-siltal service-siemens service-lg service-iberna service-indesit service-hotpoint service-hooven service-gorenje service-haier service-fagor service-candy service-electrolux service-bosch service-blomberg service-beko service-ariston service-bauknecht service-ardo service-arctic service-amica service-aeg quelle philco daewoo1 creda

 

Acasa

[:]