Manuale ale masinilor de spalat Heinner

Aici puteti gasi manuale masini de spalat indesit , va reamintim ca  ” reparatii masini de spalat ” va sta la dispozitie in orce moment, pentru contact: 0762 135 072 , garantia calitati o gasiti numai la noi.

HWM-V7012A++

HWM-V7010A++

HWM-5080VA++

HWM-0914A+++3

HWM-M7014SA+++

HWM-1016A+++3

HWM-0914A+++3

semi-automata HSWM-84WH

HWM-8014A+++

HWM-8014A+++

HWM-6010E

HWM-5080E

semi-automata HSWM-65S

HWM-M7014A+++

HWM-M7012LA+

HWM-M7012HA+++

HWM-M7012A+


Despre Heinner:

Va oferim o gama completa de electrocasnice, care vine in intampinarea nevoilor cotidiene din orice casa, sincronizand cerintele tehnologice cu confortul clientilor nostri.

Va stam la dispozitie de la prima ora a diminetii, cand pregatiti ceaiul, cafeaua sau sucuri naturale, va ajutam la realizarea celor mai savuroase prajituri si gustari si transformam curatarea si ingrijirea casei intr-o activitate simpla, oferindu-va cele mai practice, usoare si placute solutii cu ajutorul electrocasnicelor Heinner.

Produsele se caracterizeaza prin design compact si ergonomic, completat de functii multiple pentru usurinta, eficienta si confort in utilizare.
Heinner reprezinta combinatia perfecta dintre confort, utilitate, ergonomie si functionalitate, pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-un singur loc.

Valorile dupa care ne ghidam pentru dumneavoastra sunt: Confort maxim cu efort minim!
Brandul Heinner este importat si distribuit de catre Network One Distribution.

Masinile de spalat Heinner pot fi reparate de catre Reparatii masini de spalat


Grupul Network One Distribution:

Network One Distribution este liderul pieței de distribuție electro-IT din România, partenerul principal pentru cei mai mari producători globali de electro-IT în piața românească.

În prezent, compania are o rețea de peste 3000 de clienți, fiind și un furnizor important al rețelelor de retail locale. Oferta NOD include o gamă extinsă de produse IT&C de la componente, periferice și accesorii, până la servicii integrate de infrastructură și software, dar și produse din segmente noi de piață.

Network One Distribution reprezintă la nivel regional cele mai importante branduri din lume.

Înființată în anul 2002, Network One Distribution aduce pe piață peste 90 de branduri și oferă soluții cu valoare adaugată de infrastructură hardware și software de la furnizori consacrați precum Microsoft, HP si Dell.

2002: anul fondării companiei. S-au dezvoltat parteneriate cu producători importanți de electronice, ceea ce a dus la recunoașterea companiei ca un jucător important în piața de distribuție la nivel național.

2006: anul lansării primului brand propriu de produse IT, Serioux. Cinci ani mai târziu, Serioux devine brandul românesc numărul 1 în vânzări[1].

2007: este anul lansării primului brand propriu de televizoare LCD și LED, Horizon, care s-a impus rapid pe piață și în rândul consumatorilor din România.

2008: anul preluării a 50% din acțiunile Combox Deliveries[2], companie specializată pe accesorii IT cu un portofoliu variat de producători internaționali. Tranzacția Combox Deliveries a ajutat la dezvoltarea portofoliului de clienți Network One Distribution și la diversificarea soluțiilor oferite partenerilor.

2009: anul achiziționării fondului comercial al Flamingo[3] Distribution Center și anul achiziționarii[4] pachetului majoritar de acțiuni al eMag.ro, cel mai mare retailer online din România.

2011: anul lansării brandului de electrocasnice Heinner[5], care vine în întâmpinarea nevoilor cotidiene din orice casă ale clienților.

2012: anul în care Iulian Stanciu devine unic acționar[6] al Network One Distribution, iar compania trece printr-un proces de rebranding, dezvoltând în paralel o cultură organizațională unică în distribuția IT&C.

2013: anul în care a fost preluat fondul comercial al Micro Components[7]. Tranzacția consolidează poziția de lider a companiei în piața de distribuție electro-IT.

2014: anul în care compania a început o nouă strategie de business, deschizând direcții noi de dezvoltare în industria produselor pentru copii, a jucăriilor și a produselor de bricolaj.

2015: anul in care s-a demarat programul NOD Academy, singurul program de parteneriat din piața de IT care reunește și promovează profesioniști și resurse specializate.

Reparatii masini de spalat