Pagina principala

 

Reparatii masini de spalat

Despre noiInformatii utile

Preturi estimativePreturi estimative

In urmatorul video puteti vedea o operatiune care poate fi facut de orce om si anume curatarea filtrului de scame:

Pasii care trebuiesc executati atunci cand dorim sa desfundam filtrul:

  1. Scoaterea capacului inferior
  2. Desfiletarea filtrului
  3. Curatarea filtrului
  4. Spalarea filtrului
  5. Infiletarea filtrului (aveti grija sa fie infiletat bine si sa nu-l spargeti)
  6. Punerea capacului inferior

-De ce este bine sa desfundam filtrul?

-Filtrul masini de spalat este bine sa fie desfundat. Deoarece acesta protejeaza unele componente ale masini de spalat de eventualele obiecte pe care le-ati introdus in cuva masini. Cum sa spus si in video. Palele pompei de evacuare pot fi distruse de obiectele lasate in buzunare in timpul spalari. Acest lucru daunand masini de spalat

In aces video puteti vedea setarea de limba a unei masini de spalat HOTPOINT AQUALTIS:

 

Reparatii masini de spalat : Arctic, Ardo, Beko, Bosch, Candy, Siemens, Whirlpool, Zanussi, Samsung, Electrolux, Gorenje, Haier, Indesit, Ariston.

Pentru reparatii masini de spalat puteti apela la numarul: 0762.135.072

Elemente ale masini de spalat

Maşinile dc spălat pot fi parţial sau complet automatizate. In cazul maşinilor de spălat cu bazin. In timpul spălării rufele sunt antrenate în mişcare continuă, curăţirea lor realizîndu-se prin producerea unor vîrtejuri ale apei de spălare.

Pentru 1,5—2,5 kg de rufe uscate este necesară o cantitate de cca. 40—60l de apă de spălare cu adaos de detergenţi.

In maşinile de spălat cu agitator mecanic, mişcarea apei. Si a rufelor se realizează cu ajutorul unor palete amestecatoare care se rotesc încet. In maşinile cu roată pentru valuri prin roata plană pentru valuri. Iar in maşinile cu duze prin distribuirea cu ajutorul unor ajustaje (duze) a emulsiei de apă. Si detergent, care se recirculă continuu.

In general maşinile de spălat cu bazin în care apa se încălzeşte, sunt prevăzute cu o pompă pentru emulsie. Si dispozitive automate de reglare a temperaturii şi a timpului de spălare. După atingerea temperaturii dorite se porneşte agitatorul mecanic sau roata pentru valuri. Realizîndu-se spălarea rufelor pînă cînd durata spălării se consumă. Consumul de energie electrica a unei masini de spalat este in jur la 1200 w/ora (Depinde de modelul masini)

Profesionistii in masini de spalat

La maşinile cu tambur un tambur perforat din oţel prevăzut în interior cu nervuri pentru antrenare. Se roteşte alternativ în ambele sensuri. In timpul spălării, rufele sunt ridicate şi lăsate să cada în bazinul maşinii, care este plin de emulsie. Pentru 5 kg de rufe uscate sunt necesari 25 l de apă de spălare.

In cazul maşinilor complet automatizate, operaţiile de prespălare, spălare prepriu-zisă, clătire şi centrifugare sunt controlate automat, fără intervenţia gospodinei.

Maşinile parţial automatizate execută aceleaşi operaţii, cu excepţia centrifugării, care se realizează separat într-o centrifugă. In aceste maşini, temperatura şi timpul de spălare sunt controlate automat. Dar apa trebuie introdusă manual cu furtunul şi scursă cu pompa de emulsie.

In atelierul nostru exista un mic spatiu de depozitare destinat pieselor pentru masini de spalat. Suntem complet echipati pentru a remedia si a inlocui totalitatea pieselor ce compun o masina de spalat.

Fie ca este vorba de cureaua de transmisie,. De un capac, de amortizoare, de balamale, curele, filtru de scame,. De fulii, de garnituri pentru hublou sau hubloul in sine, noi le detinem deja pe stoc.

Pregatirea noastra:

Reparatii masini de spalat

Dispunem de rulmenti, pompe de evacuare, rezistente, inchizatoare, zbat, termostate si sonde, condensatoare, carbuni, cruci tampuri sau electrovalve. Suntem primul reparatii masini de spalat specializat . Si da, noi detinem cea mai variata gama de componente pentru reparatii masini de spalat.

Pentru ” reparatii masini de spalat ” nu este orientat doar pe o anumita gama de masini de spalat. Noi oferim servicii si reparatii masini de spalat pentru toate tipurile si marcile de masini de spalat, precum: Arctic, Indesit, Samsung, Ariston, Zanussi, LG, Beko, Bosch, Hoover, Daewoo, Candy,Whirlpool, Siemens, Gorenje, Meister, Electrolux, Ignis, Iberna, Technolux, Ardo, Franke, Candy, Miele, Philco, Siltal, Smeg dar si alte marci mai putin cunoscute. In cazul in care detineti o masina de spalat cu o alta marca decat cele enumerate. Nu ezitati, contactati-ne si oferiti-ne detalii. Pentru tehnicienii nostri nu mai exista secrete, noi cunoastem totul despre masinile de spalat rufe. Si va garantam ca putem solutiona problemele rapid si eficient, in al nostru service de reparatii masini de spalat.

 

 

Organigrama:

Avem la dispozitie toata aparatura specifica reparatii masini de spalat. Incepand de la simplele scule de mana necesare unei desfaceri de panou, pana la piesele de schimb. Toate acestea pot conduce la o mai buna functionare a masinii de spalat. Personalul nostru este unul foarte bine pregatit in reparatii masini de spalat. In organigrama „reparati masini de spalat” se regasesc numai electronisti eperimentati. Acestia sunt specialisti pe tipuri de probleme des intampinate si mai ales pe tipuri de masini de spalat.
Reparam orice model de masina de spalat pe toata raza orasului. Esti in sectorul 1, sau poate in sectorul 2, 3, 4, 5 sau 6? Nu are importanta, pentru noi nu are secrete. Indiferent de zona, fie ca esti din Berceni, Militari, Colentina, Pantelimon, zona Aviatorilor. Din centrul orasului? Pentru noi este foarte usor de ajuns.

Reparatii masini de spalat.

O scurta istorie a masini de spalat o puteti gasi aici

 

Despre reparatii masini de spalat:

Reparatii masini de spalat va asigura garantia faptului si a lucrului. Reparatii masini de spalat va garanteaza ca serviciile acordate sunt de buna calitate, noi cei de la „Reparatii masini de spalat” respectam clientul si marca masini dvs. de spalat. Folosind numai piese originale. Folosirea de catre noi „Reparatii masini de spalat” a pieselor originale, ne acorda o nota personala de service calitativ. Lucrul calitativ inseamna sa lucrezi numai cu experti in acest domeniu. Specialistii nostril au o experienta de minimum 10 ani.

Reparatii masini de spalat.

Increderea ne defineste in Reparatii masini de spalat

Procesele de reparare a masinilor de spalat cuprind mai multe etape. Noi, reparatii masini de spalat, am decis sa impartasim cu dumneavoastra. Cateva din metodele standard folosite pentru raparatia masinilor de spalat. Contactati-ne, ne vom deplasa la domiciliul dumneavoastra, in functie de program si de distanta pana la dumneavoastra.

Odata ajunsi in fata masinii de spalat. Vom incepe procesul de Inspectare a problemelor. Tehnicienii din al nostru service reparatii masini de spalat aflati la fata locului. Vor determina cauza problemelor, va vor oferi informatii complete si detaliate despre natura problemei. Si vor repara pe loc masina de spalat, in caz de defectiuni minore. Reparatii masini de spalat.

Altfel, daca problema nu poate fi rezolvata pe loc, masina de spalat va fi adusa. Lla service reparatii masini de spalat unde echipa va incepe procesul de Diagnosticare a problemei. Folosind aparatura necesara, de gasire a cauzelor problemei si de reparare a componentelor defecte ale masinii de spalat.

Deplasarea si constatarea sunt gratuite in Bucuresti si Ilfov, pentru orice masina de spalat pentru care realizam service. Avem repartizate echipe de interventie in toate sectoarele, astfel ca asiguram service pentru masini de spalat rufe sau vase in cel mai scurt timp posibil.

Daca componenta respectiva nu mai poate fi salvata, aceasta va fi inlocuita cu una noua. Daca in procesul de Diagnosticare vor fi depistate si alte probleme ale altor componente. Noi va vom contacta, va vom informa si, cu acordul dumneavoastra. Vom pune in aplicare procesul de Imbunatatire a masinii de spalat.

Contact la 0762135072 sau Reparatii masini de spalat.

Program: Lu- Vin 07:00-18:00

Reparatii masini de spalat.

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 1

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 2

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 3

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 4

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 5

Reparatii masini de spalat Bucuresti sector 6

Reparatii masini de spalat Ilfov

Reparatii masini de spalat

Reparatii masini de spalat. Reparatii masini de spalat. Reparatii masini de spalat. Reparatii masini de spalat. Reparatii masini de spalat.

In cazul acestui tip de interventii de reparatii de masini spalat, transparenta si buna comunicare intre specialisti si clienti trebuie sa fie elemente definitorii ale intregului proces. O lucrare de reparatii bine executata va aduce noi clienti pentru compania respectiva. Se stie ca in domeniul serviciilor conteaza foarte mult recomandarile pe care le fac clientii unor alti potentiali clienti.
Astfel, cei care executa reparatii masini spalat sunt interesati sa asigure o calitate ridicata a lucrarilor executate si sa isi asigure in acest mod o continuitate a activitatii printr-un flux ridicat de clienti. Aceste aspecte se regasesc in activitatea angajatilor nostri. Pentru ei, multumirea clientilor este cea mai mare rasplata pe care o pot primi in schimbul activitatii depuse. De aceea, poti apela oricand la specialistii pe care ti-i punem la dispozitie pticand ai nevoie. Reparatii masini de spalat.

O companie ca a noastra are ca valoare principala increderea pe care o ofera clientilor care apeleaza la serviciile pe care le oferim. Fie ca acestea sunt de reparatii masini spalat, implica masini de spalat vase sau alte lucrari de depanare la produse similare, multumirea clientilor nostru este pe primul plan pentru noi, alaturi de calitatea ireprosabila a serviciului oferit. Reparatii masini de spalat.
Puteti avea incredere in expertii si tehnicienii pe care ii asiguram la domiciului nostru si in profesionalismul lor de inalta calitate. Respectul pentru cei cu care interactioneaza este pentru ei o valoare definitorie. Daca se intampla sa constatati o problema in functionarea masinii dumneavoastra de spalat. Nu ezistati sa ne contactati prin intermediul telefonului pentru a cere ajutor.
Pentru reparatii masini spalat putem executa numeroase operatiuni de depanare. Putem inlocui rulmentii defectii ai masinii de spalat pe care o aveti, condensatorul acesteia. A presostatului care este defect in unele cazuri, a modulului electronic si a afisajului sau a garnituriloe si rezistentei acesteia. Pentru toate oferim inclusiv garantie post-service deoarece credem cu tarie in calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Reparatii masini de spalat.

Reparam masini de spalat in Bucuresti si Ilfov

• Bucuresti sector 1
• Bucuresti sector 2
• Bucuresti sector 3
• Bucuresti sector 4
• Bucuresti sector 5
• Bucuresti sector 6

Diverse reparatii in domeniul masinilor de spalat:

• inlocuire rulmenti (cuva)
• inlocuire garnitura
• inlocuire programator
• inlocuire pompa evacuare
• inlocuire electrovalva alimentare apa
• inlocuire carbuni motor
• inlocuire intrerupator hublou
• reparat programator electronic
• reparat placa electronica
• curatat motor
• curatat colector motor

Vi s-a defectat masina de spalat rufe si nu stiti sau nu sunteti siguri la cine sa apelati ? E adevarat, service-uri exista cu sutele dar, Reparatii masini de spalat Bucuresti s-a evidentiat acum mult timp prin serviciile de calitate oferite si, prin urmare, toate proiectele au fost o reusita detinand in portofoliu sute de clienti multumiti.

Suntem in Bucuresti deci, oferim servicii de reparatii masini de spalat Bucuresti pe toata aria acestui oras, dar si prin Ilfov si alte localitati din jur. Ne deplasam de la un capat la celalalt, in Aviatorilor, Balta Alba, Berceni, in Baneasa, Colentina sau Crangasi; oferim reparatii in Dorobanti, Dristor si Drumul Taberei, precum si in Ghencea, Gara de Nord, Unirii, Pantelimon, Pipera sau Rahova, Timpuri Noi, Titan, Militari, Victoriei, Stefan cel Mare; nu conteaza unde va aflati, noi ne deplasam la domiciliul dumneavoastra. Detectam problema gratuit si suntem un service de reparatii masini de spalat care explica in totalitate clientului problemele intampinate.

Nu conteaza ce marca este masina de spalat pe care o aveti, noi putem face fata cu succes oricarei provocari, oricat de complexa ar fi ea. La noi nu exista taxe ascunse sau costuri suplimentare. Veti cunoaste inca de la inceput tot ceea ce trebuie sa platiti pentru aceste reparatii masini spalat. Noi lucram mereu la cele mai inalte standarde, astfel incat totul sa fie in beneficiul clientilor nostri. Colaborarea cu cei care ne aleg sa bazeaza pe incredere, calitate si seriozitate.

Contact la 0762135072

Program: Lu- Vin 07:00-18:00

[:]